Træning som medlem af ÆldreSagen

Du har mulighed for at tilmelde dig holdtræning hos Brande Kiropraktik, hvis du er medlem af ÆldreSagen. 

Det får du

Brande Kiropraktik har indgået samarbejde med ÆldreSagen, hvor vi tilbyder træning på hold. På holdtræningen har du mulighed for at forbedre dit funktionsniveau og din livskvalitet.

  • Forundersøgelse og test – så vi kan planlægge træningen med hensyn til din udfordringer
  • 8 ugers træning – træning 2 gange i ugen, i alt 16 gange træning
  • Efterundersøgelse og test – effektmål af træningen og snak om fremtidige tiltag for dig

Træning med socialt fokus

Træningen vil bestå af balancetræning, kognitiv træning og styrketræning, hvor der altid vil blive taget hensyn til individuelle behov/begrænsninger. 

Træningsholdet vil være et åbent sted, hvor der er plads til alle. Vi skal huske at have det sjovt, og der vil være masser af grin. 

 

Sådan tilmelder du dig træning som medlem af ÆldreSagen

Du tilmelder dig holdtræningen ved at trykke på knappen neden for og udfylde den kontaktformular, som du kommer hen til. 

Når vi modtager din tilmelding, vil en af vores søde receptionister kontakte dig for at booke tid til din forundersøgelse forud for holdstart. 

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os, hvis du ønsker at tilmelde dig holdtræningen. Du kan ringe på 97187913.

Det praktiske

  • Prisen for 8 ugers træning to gange om ugen (inklusiv forundersøgelse + tests før og efter forløbet): 2.171 kr.
  • Der ydes tilskud samt helbredstillæg, så prisen kan komme ned på 92 kr. pr. gang – kontakt klinikken for nærmere info herom
  • Der er elevator i bygningen, og indgangen findes hos lægerne

Sådan siger tidligere deltagere

Erik

“Overordnet har jeg oplevet dine ‘lektioner’ som meget varieret med udfordringer for både det fysiske og det kognitive,

Især synes jeg det er godt med opvarmningen, hvor vi får rørt både de mindre og lidt større muskler. Noget, der ganske givet har givet os nogle overraskelser og gjort os opmærksomme på muskler, som vi ikke vidste, vi havde.

Du (Lasse) er god til at tage individuelle hensyn og så har du en behagelig måde at være på, og god til at give os små råd, så vi kan få det optimale ud af øvelserne.

Endvidere kan øvelserne nemt udføres hjemme.”

Lone

“Et undervisningsforløb der fuldt dækker, hvad jeg havde forestillet mig. 

Jeg føler mig stærkere allerede efter de første 8 gange.”

Anne Margrethe og Christian

“Det er en overraskelse, at så små marginale bevægelser uden særlig belastning er så krævende. Bevægelserne er antageligt meget gavnlige for vedligeholdelsen af både unge og gamles bevægelighed og kontrol over lemmerne.

Vi vil gerne give udtryk for, at vi synes godt om kurset. Vi kan ikke forvente mirakler, men vi har lært mange nyttige detaljer, som vi ikke har været opmærksomme på.

Vi føler, at du ligger sjæl i dit arbejde. Du er en god underviser.”

Bliver du forhindret

Har du ikke mulighed for at møde til aftalt tid, skal du give os besked senest kl. 9 om morgenen på behandlingsdagen. Hører vi ikke fra dig inden da, skal du betale et udeblivelsesgebyr i henhold til overenskomsten.

Er du dækket af forsikring?

Vær opmærksom på, om dit forsikringsselskab dækker for både kiropraktik og fysioterapi/kiropraktisk medhjælp. Hvis du modtager flere forskellige ydelser på samme dag, som f.eks. en konsultation hos kiropraktoren og træning hos fysioterapeuten, yder forsikringen ikke altid tilskud til begge behandlinger.

Vi hjælper dig gerne med at besvare spørgsmål bedst muligt, men ansvaret for at afklare, hvad din aftale dækker, ligger hos dig.

Kontakt din børnekiropraktor

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@brande-kiropraktik.dk

Logo_BK
error: Content is protected !!
Scroll to Top