Priser og tilskud

På siden her kan du finde en oversigt over priserne på vores forskellige ydelser.

Sådan fastlægges vores priser

Den samlede pris for din behandling afhænger af vores tidsforbrug, hvilke kompetencer vi har brugt undervejs i forløbet, og hvilke tilskudsmuligheder du har. Der er nemlig forskel på, hvilke tilskud det offentlige giver til de enkelte ydelser og på hvilke ydelser, du kan få yderligere tilskud til, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark.

Grundprisen for behandlinger (før tilskud) fastlægges af Dansk Kiropraktor Forening og justeres to gange årligt (1. april og 1. oktober).

Du behøver ikke at have en henvisning fra lægen for at få offentligt tilskud til behandling hos os.

Betaling foregår efter hver konsultation. Der kan betales med MobilePay, Dankort eller kontakt.

MobilePay nummer: 63854

Priser og tilskud til

Kiropraktik

Priserne for en kiropraktisk behandling fastlægges af Dansk Kiropraktor Forening, og der er mulighed for tilskud fra det offentlige samt tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark.

Konsultations type Pris med offentligt tilskud
1. Konsultation hos kiropraktor 668 kr. (456 kr.*)
Opfølgende konsultation 484 kr. (342 kr.*)

(* angiver pris med tilskud fra Sygeforsikringen Danmark)

En normal førstegangskonsultation hos kiropraktoren varer 30 minutter. Vi vil her kunne sætte os ind i din problemstilling. Konsultationen består således af en dybdegående samtale og grundig indledende undersøgelse for at finde ind til årsagen til dit problem og udarbejde en behandlingsplan. 

Priser og tilskud til

Kiropraktisk medhjælp (fysioterapi)

Kiropraktoren kan henvise til vores kiropraktiske medhjælp. Vores kiropraktiske medhjælp er uddannet fysioterapeut og kan hjælpe dig med øvelser, træning og massage. 

Ved kiropraktisk medhjælp/fysioterapi er der mulighed for tilskud fra det offentlige samt tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark.

Konsultations type Pris med offentligt tilskud
Opfølgende konsultation 484 kr. (342 kr.*)

Bliver du forhindret

Har du ikke mulighed for at møde til aftalt tid, skal du give os besked senest kl. 9 om morgenen på behandlingsdagen. Hører vi ikke fra dig inden da, skal du betale et udeblivelsesgebyr i henhold til overenskomsten.

Er du dækket af forsikring?

Vær opmærksom på, om dit forsikringsselskab dækker for både kiropraktik og fysioterapi/kiropraktisk medhjælp. Hvis du modtager flere forskellige ydelser på samme dag, som f.eks. en konsultation hos kiropraktoren og træning hos fysioterapeuten, yder forsikringen ikke altid tilskud til begge behandlinger.

Vi hjælper dig gerne med at besvare spørgsmål bedst muligt, men ansvaret for at afklare, hvad din aftale dækker, ligger hos dig.

Kontakt din børnekiropraktor

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@brande-kiropraktik.dk

Logo_BK
error: Content is protected !!
Scroll to Top