Genoptræning via Ikast-Brande kommune

Hvis du har fået tildelt en genoptræningsplan fra sygehuset, kan du benytte dig af Brande Kiropraktik. 

Samarbejdsaftale

Hos Brande Kiropraktik har vi en samarbejdsaftale med Ikast-Brande Kommune om at varetage genoptræningen af borgere på 62 år og derunder, når de har fået tildelt en genoptræningsplan fra sygehuset.

Sygehuset sender genoptræningsplanen til kommunen. Ikast-Brande Kommune er ansvarlig for at visitere borgere med genoptræningsplaner til genoptræning, hvor Brande Kiropraktik er et af tilbuddene i Ikast-Brande Kommune.

Sådan vælger du Brande Kiropraktik til din genoptræning

Hvis du ønsker, at vi hos Brande Kiropraktik skal varetage din genoptræning, skal du kontakte klinikken og booke en tid til opstart af genoptræningen.

Når vi har fundet en tid til dig, henvender vi os til Ikast-Brande kommune og får tilsendt din genoptræningsplan.

Vi skal som udgangspunkt tilbyde dig en tid i løbet af 5 hverdage fra du kontakter os, medmindre der er givet andre anvisninger fra sygehuset.

Hvordan forløber en genoptræning via Ikast-Brande kommune

Et genoptræningsforløb vurderes altid individuelt.

Den første aftale i klinikken indeholder en gennemgang af genoptræningsplanen, hvor vi sammen lægger en plan for, hvad der skal ske ud fra informationerne fra sygehuset.

Genoptræningsforløbet består som oftest af behandling og træning i kombination, så vi hurtigst kan få dig tilbage til de mål, vi sammen sætter i startet af forløbet. Dette evalueres løbende og afsluttes, når vi er tilfredse.

Bliver du forhindret

Har du ikke mulighed for at møde til aftalt tid, skal du give os besked senest kl. 9 om morgenen på behandlingsdagen. Hører vi ikke fra dig inden da, skal du betale et udeblivelsesgebyr i henhold til overenskomsten.

Er du dækket af forsikring?

Vær opmærksom på, om dit forsikringsselskab dækker for både kiropraktik og fysioterapi/kiropraktisk medhjælp. Hvis du modtager flere forskellige ydelser på samme dag, som f.eks. en konsultation hos kiropraktoren og træning hos fysioterapeuten, yder forsikringen ikke altid tilskud til begge behandlinger.

Vi hjælper dig gerne med at besvare spørgsmål bedst muligt, men ansvaret for at afklare, hvad din aftale dækker, ligger hos dig.

Kontakt din børnekiropraktor

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@brande-kiropraktik.dk

Logo_BK
error: Content is protected !!
Scroll to Top