Kiropraktik er for alle

Alle fortjener et godt liv og en velfungerende krop. Din livskvalitet er dit eget ansvar, og du behøver ikke finde dig i smerter. Vi behandler lidelser i led og muskler i hele kroppen

On site eller online

Vores klinik ligger i Brande, Midtjylland, hvor vi hjælper børn og forældre fra hele landet. 

Vi ønsker, at flere familier kan få gavn at vores hjælp. Derfor deler vi viden på flere digitale platforme: Facebook, blogindlæg og vores app.

Mød os

Vi er et team af specialister, som kan noget unikt – hver især og i særdeleshed sammen.

Vi tilbyder behandling ud fra førende internationalt anerkendte praksisser.

Anthony Giuliani

Ejer og kiropraktor, voksenbehandler

Charlotte Giuliani

Charlotte Giuliani

Ejer og kiropraktor, MSc Pædiatrisk Muskuloskeletal Sundhed, børnebehandler

Lasse Laulund

Fysioterapeut/kiropraktisk medhjælp, voksenbehandler

Susanne Egsgaard Christensen

Susanne Christensen

Fysioterapeut/kiropraktisk medhjælp, voksen- og børnebehandler

Gabrielle Kirstine Hansen

Gabrielle Hansen

Kiropraktor, voksen- og børnebehandler

Belinda Fogh

Kiropraktor, voksenbehandler

Ditte Krogh

Kliniksekretær

Birgit Kristensen

Kliniksekretær

Ulla Brask

Kliniksekretær

Anthony Giuliani

Ejer og kiropraktor, voksenbehandler

Mit arbejde som kiropraktor

Min faglighed

Charlotte Giuliani

Ejer og kiropraktor, MSc Pædiatrisk Muskuloskeletal Sundhed

En forskel for livet
Babyer og små børn kan ikke italesætte smerter og ubehag. Jeg vil gerne være “børnenes talerør” – den, som hjælper børn med at oversætte, hvad de føler i deres krop, så deres forældre kan forstå det. 

Når jeg fjerner spændinger, og barnet ændrer adfærd, gør jeg det muligt for forældrene at “kende” deres barn og derfor også genkende, når noget ikke er optimalt. Det er noget af det mest meningsfyldte for mig, for så hjælper jeg ikke bare barnet nu og her, men potentielt også langsigtet, i forståelsen af sig selv. 

“Ikke-succeser” har vist mig vejen
Min faglige nysgerrighed og mit ønske om at hjælpe flest muligt har ført til mine specialer. Når jeg ikke har kunne hjælpe et barn, eller en forældre giver en tilbagemelding om, hvad der kunne hjælpe deres barn, har det vist mig vejen til min faglige udvikling. 

Samspil mellem krop og hjerne
Under min masteruddannelse blev jeg nysgerrig på hjernens påvirkelighed – at krydsbevægelsen i kravl styrkede nogle vigtige forbindelser i hjernen. Efterfølgende har jeg deltaget på mere end 25 kurser i Funktionel Neurologi. I 2017 blev jeg som en af de første certificeret af IBFN i Childhood Developmental Disorders. 

I takt med at min viden om hjernens funktion har udviklet sig, har jeg samtidig fået en forståelse for, hvad der iøvrigt kan påvirke hjernens funktion: Hvad der skal til for, at hjernen er modtagelig for stimuli, og hvad kan blokere for et godt resultat. Jeg har derfor valgt at dykke ned i den kompleksitet ved at læse Funktionel Medicin, både ved Institute for Functional Medicine og Kharrazian Institute.

Ingen behandlingsform kan stå alene, heller ikke kiropraktik. Med flere værktøjer i kassen, kan jeg sammensætte behandlingen til barnets behov og på den måde hjælpe barnet helt i mål.

Charlotte Giuliani

Min faglighed
Ovenpå universitetsuddannelsen som kiropraktor har jeg taget en 3-årig engelsk kandidatuddannelse i børns muskuloskeletal sundhed og er certificeret i Childhood Developmental Disorders. Min faglige interesse gør, at jeg deltager på utallige (gennemsnitlig 5-10/år)  kurser, konferencer og symposier inden for behandling og undersøgelse af børn.

Særligt inden for DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilisation), Functional Neurology (IAFNR) og Functional Medicine (Institute of Functional Medicine).

Jeg har deltaget i udarbejdelsen af Nationale Kliniske Retningslinjer for undersøgelse og behandling af stramt tungebånd hos ammede spædbørn for sundhedsstyrelsen. 


Medlem af styregruppen i den pædiatriske fokusgruppe for evidensbaseret praksis under Dansk Selskab for Kiropraktik

1994 uddannet kiropraktor Anglo European College of Chiropractic / Southampton University
2014 MSc APP Paediatric Musculoskeletal Health
2017  IBFN i Childhood Developmental Disorders

 • Ekstern underviser på Syddansk Universitet, hvor jeg underviser i den motoriske udvikling og barnets primitive reflekser
 • Underviser Ammevejledere i barnets sutteteknik og stramt tungebånd for Komiteen for Sundhedsoplysning
 • Forelæser på Symposium om stramt tungebånd “The Chiropractic approach to suboptimal feeding in infants”
 • Gæsteforelæser internationalt for ICA, AECC og NKF og nationalt DKF
 • Gæsteforelæser på Nordic Breastfeeding Conference WHO Copenhagen 2019
 • Foredrag for adskillige kommunale sundhedsplejer om suboptimal sutteteknik i spædbørn
 • Underviser på Kiropraktorernes Videncenter som udbyder og videreudvikler efteruddannelse til kiropraktorer.

Har modtaget Graham Heale Award for den bedste akademiske præstation i at opnå den postgraduate kandidatgrad. 

Platform Præsentation af studiet “Diagnosis of functional asymmetry of the neck in infants: a pragmatic cross-sectional study” på WFC congress- ECU Convention.

Har deltaget i udarbejdelsen af Nationale Kliniske Retningslinjer for undersøgelse og behandling af stramt tungebånd hos ammede spædbørn for sundhedsstyrelsen.

Bidragsyder til bogen “Refluks hjælp din baby”

Lasse Laulund

Fysioterapeut/kiropraktisk medhjælp, voksenbehandler

Behandler alle relevante problematikker
.

Træning i klinikken
.

Ergonomisk gennemgang hos virksomheder
Har du en virksomhed eller arbejder for en virksomhed, der kunne drage nytte af en ergonomisk gennemgang, så vil det være mig, I får på besøg. 

Jeg vil gennemgå alle ansattes arbejdsstationer og komme med råd og vejledning i, hvordan den ergonomiske situation kan optimeres. 

Min faglighed

2016 Uddannet professionsbachelor i fysioterapi fra VIA University College, Aarhus

 • Advanced Workshop: Sven Lausen, skulderkurser.dk
 • Certificate of Advanced Training: Tina Madsen, K-Laser
 • Dynamic Neuromuscular Stabilization – DNS Exercise Course Part 1: Rehabilitation Prague School
 • GLA:D Ryg: Syddansk Universitet
 • Introduction course of Mulligan’s Concept: Josef M. Andersen
 • Kinesiotapekursus – KT1​: Sports Pharma

2015 – 2016 Tilknyttet Skovbakken Fodbold 2. Division samt Jyllandsserie
2016 Fysioterapeut hos FC Midtjyllands Superligatrup – behandling, genoptræning, skadesforebyggende træning, klargøring til kamp, tape mv.

Susanne Egsgaard Christensen

Fysioterapeut/kiropraktisk medhjælp, voksen- og børnebehandler

Mit arbejde med børn gør mig nysgerrig
Jeg er nysgerrig på, hvad der skal til for at ændre et barns liv. Jeg har en tro på, at alle børn fortjener det bedste. Jeg inspireres hver dag af mit arbejde med børnene og deres forældre. Det kan være en ny opdagelse, en ny øvelse, en ny tilgang, som kan være netop det, der kan hjælpe et andet barn eller en anden familie. På den måde er hver dag en inspiration til den næste dag.

Jeg drives af videnskabens forsøg på at gøre os klogere på, hvordan vi fungerer. Jeg er optaget af, hvad vi sammen kan gøre for at ændre et barns udfordringer – om det er motorisk, adfærd, indlæring eller sansemæssige udfordringer, så finder vi sammen en løsning, der passer til jer.

Værdifuldt samspil mellem hjernen og kroppen
Jeg er drevet af lysten til at blive klogere på børns udvikling af kroppen og hjernen. 

Den funktionelle neurologi har givet mig indblik i, hvordan hjernen fungerer, og hvilke redskaber, vi har til at påvirke både krop og hjerne. 

Mine uddannelser og kurser inspirerer mig til at fortsætte rejsen, da ny viden hele tiden dukker op. Min viden om, hvordan muskler og led spiller sammen med hjernen, og hvordan de kan påvirke hinanden indbyrdes, gør min hverdag spændende, da det bliver tydeligt, hvor vi kan hjælpe med børns adfærd og funktion.

Susanne Egsgaard Christensen

Min faglighed
Jeg er uddannet fysioterapeut, certificeret som DNS – terapeut fra Motol Hospital (Dynamic Neuromuscular Stabilization) og har et diplom i udviklings- og forskningsorienteret  praksis i pædiatrisk fysioterapi. Derudover har jeg gennemført utallige kurser og seminarer indenfor følgende områder: Funktionel neurologi, neurodevelopmental disorders in children, syns- og sansetræning, testredskaber ift. motorisk udvikling (AIMS, Bayley, Movement ABC).

2000 Uddannet fysioterapeut fra Esbjerg Fysioterapeutskole
2009 Certificeret DNS – terapeut fra Motol Hospital (Dynamic Neuro-muscular Stabilization) modulopbygget uddannelse
2020 Diplommodul i udviklingsbaseret og forskningsorienteret praksis – med fokus på pædiatrisk fysioterapi

Medudvikler og medforfatter af konceptet SMART TRÆNING FOR BØRN, DGI

Belinda Fogh

Kiropraktor, voksenbehandler

Alle har ret til den bedst mulige behandling
Jeg mener, at personer i alle aldre har ret til den bedste mulige behandling. Stigende alder er ikke ensbetydende med, at man ikke kan opsøge en kiropraktor for at få behandlet smerter eller nedsat funktion. Vores behandling bliver tilpasset den enkelte person og tager højde for de ting, man har med sig i bagagen.

Gennem studiet introduceres vi for mange behandlingsmodaliteter, som kan bruges til at tilrettelægge den rigtige behandling for dig og din problematik. Det kan fx være forskellige ledmanipulationsformer, massage, triggerpunkts behandling, Dry needling, muskeludstræknings teknikker mm.

At sætte ord på smerter
Som mor til tre dejlige unger er der altid fuld fart over feltet, og kroppen bliver brugt til både at klatre i træer og hoppe på trampolin. Men også små kroppen kan få ondt, og det kan være svært at fortælle præcist, hvor skoen trykker.

Som barn og ung var jeg selv rygpatient, og har derfor oplevet på egen krop, hvor svært smerter kan være at beskrive, og hvor meget det kan fylde i en dagligdag. Derfor har jeg også interesse i at hjælpe andre med at sætte ord på deres smerter, og hjælpe dem med at få en hverdag, hvor kroppen kan bevæge sig mere frit og uden besvær.

Min faglighed
I januar 2023 blev jeg færdiguddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet. 

Jeg har tidligere været ansat på medicinsk rygklinik på Regionshospital Silkeborg, hvor jeg var en del af et team, som undersøgte komplekse rygpatienter og vurderede, hvilken behandling er mest hensigtsmæssig for den enkelte. Mit arbejde på sygehuset har styrket mine diagnostiske færdigheder, og givet mig en tværfaglig viden, som jeg kan bruge i mit daglige virke her i klinikken til behandling af patienter med både langvarige og akutte smerter i ryggen.

2023 Cand. Manu ved Syddansk Universitet

2023 Turnusforløb som kiropraktor ved Brande Kiropraktik

2023 Turnusforløb som kiropraktor hos Rygmedicinsk afdeling, Silkeborg Sygehus

Gabrielle Kirstine Hansen

Kiropraktor, voksen- og børnebehandler

Derfor brænder jeg for mit arbejde
Når jeg går på arbejde, får jeg lov og mulighed for at at hjælpe mennesker med deres smerter og udfordringer.

Alle mennesker er forskellige og har forskellige behov, og det giver mig dagligt mulighedern for at være nysgerrig på, hvad den bedste behandling er for netop dig. Der er aldrig nogen behandlingsform, der er ens. 

Det er heller ikke altid, at kiropraktik kan stå alene. Derfor vægter jeg det tværfaglige samarbejde højt – hvad enten det er med mine dygtige fysioterapeutkollegaer, din egen læge eller andre steder i sundhedsvæsnet.  

Børn, gravide og nybagte mødre
Der er ingen tvivl om, at behandling af børn, gravide og nybagte mødre har vundet mit hjerte. Derfor har jeg også en række efteruddannelseskurser inden for netop dette område. 

Behandling af voksne
Jeg nyder forskelligheden i mit arbejde, og derfor behandler jeg også voksne i alle aldre. Jeg brænder lige så meget at gøre en forskel for dig, som jeg gør for at gør det for børnene.

I behandlingen af voksne benytter jeg en række ledmobiliseringsteknikker, forskellige muskel/bløddelsteknikker, Dryneedling (akupunkturteknik), øvelsesvejledning, vejledning og information. Jeg ynder at holde min viden opdateret og forsøger hele tiden at forfine mine evner som kiropraktor.

Specialepris
Under hele min uddannelse har jeg grebet alle muligheder for at specialisere mig i børn. Man ved, at børn har ondt i ryggen, man ved bare ikke hvilke konsekvenser, det har for børnene. Så da jeg fik muligheden for at være med at til udvikle en metode til netop at afdække dette, kunne jeg ikke sige nej. Jeg skrev derfor min kandidatafhandling i dette emne, som senere gik hen og vandt årets specialepris. 

Gabrielle Kirstine Hansen

Min faglighed
Jeg blev uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i januar 2020. Sidenhen fik jeg min autorisation som kiropraktor efter en gennemført turnusuddannelse hos blandt andet Brande Kiropraktik/Din Børnekiropraktor. Jeg deltager løbende i DNS pædiatrikurser for at forfine mine evner til at styrke børns bevægemønstre.

2020 Cand Manu Syddansk Universitet
2021 Færdiggjort turnusuddannelse som kiropraktor blandt andet hos Brande Kiropraktik/Din Børnekiropraktor

Modtog i 2020 Specialeprisen for afhandlingen “The Young Disability Questionnaire (Spine). Field testing”

Sideløbende med min uddannelse, har jeg arbejdet som instruktor/underviser på Syddansk Universitet i faget “ekstremiteter og columna” for medicinstuderende.

Ditte Krogh

Kliniksekretær

Birgit Kristensen

Kliniksekretær

Ulla Brask

Kliniksekretær

Kontakt din børnekiropraktor

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@brande-kiropraktik.dk

error: Content is protected !!
Scroll to Top