Træning på hold

Læs her om holdtræning hos Brande Kiropraktik, og hvordan du kommer i gang med at træne på et af vores hold.

Sådan foregår holdtræning

Inden du starter op på holdtræning, skal du booke tid til en forundersøgelse, hvor du sammen med vores fysioterapeut Lasse lægger en plan for din træning. Det er din individuelle træningsplan, som du skal træne ud fra, når du møder ind til holdtræningen.

Lasse vil supervisere, guide og snakke med dig og dine holdkammerater undervejs i træningen. Det kan være, at en øvelse udfordrer dig, måske har du spørgsmål til en øvelse eller har brug for at justere niveauet på de enkelte øvelser, du arbejder med. 

Din træning vil løbende blive korrigeret, så den hele tiden passer til netop dit funktionsniveau og de udfordringer, som du er klar på i forhold til din problematik.

Lasse vil i samarbejde med dig hele tiden have målsætningen på din træningsplan for øje, og tilpasse programmet derefter. 

Vi har en behandlerbriks i træningslokalet, hvis der bliver behov for at blive tapet eller for en let behandling undervejs i træningen. 

Hvem kan træne med?

Alle kan træne med.

Det kan være, at du har: 

  • En sportsskade
  • Overbelastet en skulder/arm/knæ/andet
  • Et ønske om at være mere aktiv, men ikke vil træne i et fitnesscenter

Træning på hold hos Brande Kiropraktik giver ud over fokus på træning også mulighed for at snakke, hygge og grine – det skal være sjovt at komme til træning.

Der er løbende opstart på alle vores hold, så du kan starte allerede i denne uge.

Holdplan

Du kan træne på følgende hold:

Hold Tidspunkt
Mandagshold 1 (ÆldreSagen) Kl. 10.00-11.00
Mandagshold 2 Kl. 14.00-15.00
Mandagshold 3 Kl. 17.00-18.00
Torsdagshold 1 (ÆldreSagen) Kl. 10.00-11.00
Efterfødselstræning (onsdag i lige uger og tirsdag + fredag i ulige uger) Kl. 10.00-10.50

Priser

Her finder du priserne for at deltage på 12 ugers træning:

Pris
Forundersøgelse 432 kr.
12 ugers træning 1.956 kr.
12 ugers træning - fortsættelse 1.956 kr.

Når du starter op på holdtræning, koster det altså 432 kr. + 1.956 kr. 

Hvis du gerne vil forsætte efter de første 12 uger, så er det ikke nødvendigt med en forundersøgelse igen. Du forsætter blot på 12 nye ugers træning.

Inklusiv i prisen for holdtræning er også fri adgang til træningssalen uden for holdtræningerne. Åbningstiderne for træningssalen er alle dage kl. 06.00-22.00. 

Hvis du ønsker fri adgang til træningssalen, skal du have et nøglekort – det laver vi til dig i receptionen. Det koster et depositum på 100 kr., som du får retur, når du ikke ønsker fri adgang til træning/ikke ønsker at træne hos os mere.   

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig holdtræning ved enten at ringe på 97187913, skrive en mail til info@brande-kiropraktik.dk eller møde op i klinikken.

Sammen med en af vores sekretærer aftaler du, hvilket hold du deltager på, og I finder en tid til din forundersøgelse inden opstart på holdet.

Bliver du forhindret

Har du ikke mulighed for at møde til aftalt tid, skal du give os besked senest kl. 9 om morgenen på behandlingsdagen. Hører vi ikke fra dig inden da, skal du betale et udeblivelsesgebyr i henhold til overenskomsten.

Er du dækket af forsikring?

Vær opmærksom på, om dit forsikringsselskab dækker for både kiropraktik og fysioterapi/kiropraktisk medhjælp. Hvis du modtager flere forskellige ydelser på samme dag, som f.eks. en konsultation hos kiropraktoren og træning hos fysioterapeuten, yder forsikringen ikke altid tilskud til begge behandlinger.

Vi hjælper dig gerne med at besvare spørgsmål bedst muligt, men ansvaret for at afklare, hvad din aftale dækker, ligger hos dig.

Kontakt din børnekiropraktor

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@brande-kiropraktik.dk

Logo_BK
error: Content is protected !!
Scroll to Top