Genoptræning via egen forsikring

Nogle forsikringsselskaber tilbyder genoptræning efter operationer. Spørg i klinikken, hvis du skal opereres, om dette kunne være en mulighed for dig.

Hvorfor skal man benytte denne mulighed?

Genoptræning via egen forsikring

Hvorfor er man ikke altid berettiget til en GOP?

Genoptræning via egen forsikring

Sådan ansøger du om genoptræning via egen forsikring

Kontakt dit forsikringsselskab og hør dem ad, om det er noget de vil bevillige til dig. 

Det er individuelt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, om/hvornår de vil bevillige betaling til genoptræning. 

Nogle forsikringsselskaber tilbyder træning hos en fysioterapeut inden for sygesikringens overenskomst – det kan også bruges ved os, der vil dog være en egenbetaling, da vi ikke ikke har overenskomst inden for fysioterapi.

Bliver du forhindret

Har du ikke mulighed for at møde til aftalt tid, skal du give os besked senest kl. 9 om morgenen på behandlingsdagen. Hører vi ikke fra dig inden da, skal du betale et udeblivelsesgebyr i henhold til overenskomsten.

Er du dækket af forsikring?

Vær opmærksom på, om dit forsikringsselskab dækker for både kiropraktik og fysioterapi/kiropraktisk medhjælp. Hvis du modtager flere forskellige ydelser på samme dag, som f.eks. en konsultation hos kiropraktoren og træning hos fysioterapeuten, yder forsikringen ikke altid tilskud til begge behandlinger.

Vi hjælper dig gerne med at besvare spørgsmål bedst muligt, men ansvaret for at afklare, hvad din aftale dækker, ligger hos dig.

Kontakt din børnekiropraktor

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@brande-kiropraktik.dk

Logo_BK
error: Content is protected !!
Scroll to Top