Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som kan være rare at få svar på.

Har du andre spørgsmål, må du endelig kontakte os på 9718 7913.

Nej, det er ikke nødvendigt. En kiropraktor har diagnose-ret på lige fod med en speciallæge. Det er derfor ikke nødvendigt med en henvisning for at få tilskud.

Ja, de fleste sundhedsforsikringer dækker den kiropraktiske behandling. Kontakt dit forsikringsselskab for at høre nærmere om deres dækning. 

Det kommer an på problemet, som du kommer med. Nogle gange tager det blot en enkelt behandling, andre gange kan der være tale om et forløb på 4-6 behandlinger. Uanset hvor mange behandlinger , du har brug for, skal du kunne mærke en positiv effekt indenfor 1-2 behandlinger.

Hos kiropraktoren afsættes der ved første besøg 30 minutter, og de efterfølgende besøg 15 minutter, med mindre andet er aftalt. Hos fysioterapeuten/kiropraktisk medhjælp varer en behandling 20-30 minutter. 

Som udgangspunkt tilknyttes du en bestemt behandler, men har du brug for behandling i forbindelse med fx ferie hos din behandler, finder vi selvfølgelig en anden lige så kompetent behandler til dig.

Ja, der er parkeringspladser tæt ved døren. Det er næsten altid ledige pladser. 

Klinikken ligger lige op ad banegården, så der er nem adgang, hvis man kommer med tog.

Fordi kiropraktoren med sin uddannelsesmæssige baggrund er i stand til at stille en diagnose – altså vide, hvilken behandlingsform der er bedst for dig, eller vurdere, hvornår vores behandlingstilbud ikke er det rette for dig.

Forskellen ligger primært i uddannelsen. En fysioterapeut har en 3,5-årig uddannelse som professionsbachelor, mens en kiropraktor har en 5-årig kandidatuddannelse efterfulgt af en 1-årig turnusuddannelse. Man kan sammenligne det lidt med forskellen mellem en sygeplejerske og en læge.

Kontakt din børnekiropraktor

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@brande-kiropraktik.dk

error: Content is protected !!
Scroll to Top