Selvtræning

Læs her om selvtræning hos Brande Kiropraktik, og hvordan du kommer i gang med at træne på egen hånd i vores træningssal.

Sådan foregår selvtræning

Når du tilmelder dig selvtræning, har du mulighed for at benytte vores træningssal i åbningstiden, når der ikke er holdtræning. Du finder åbningstider for selvtræning længere nede på siden. 

Inden opstart på selvtræning skal du i samarbejde med en af vores fysioterapeuter lægge et program for din træning. 

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig selvtræning ved enten at ringe på 97187913, skrive en mail til info@brande-kiropraktik.dk eller møde op i klinikken.

Sammen med en af vores sekretærer finder du en tid hos en af fysioterapeuterne til planlægning/gennemgang af program for din selvtræning. Herefter er du klar til at træne på egen hånd i vores træningssal.

Åbningstider for selvtræning

Træningssalen er åben alle dage kl. 06.00 – 22.00. 

Der er lukket for selvtræning i følgende tidsrum, hvor vi har holdtræning: 

Dag Tidspunkt
Mandag: Kl. 10.00 - 11.00 / kl. 14.00 - 15.00 / kl. 17.00 - 18.00
Tirsdag - fredag: Kl. 10.00 - 11.00

Priser

Her finder du prisen for 3 måneders selvtræning. 

Pris
Opstart af 3 måneders selvtræning 1.402 kr.
Fortsættelse af 3 måneders selvtræning 869 kr.

Opstart af 3 måneders selvtræning indeholder en forundersøgelse ved vores fysioterapeut, samt et depositum på 100 kr. for et nøglekort. Det giver dig adgang til vores træningssal uden for klinikkens åbningstider. Du får dit depositum retur, når du returnerer dit nøglekort. 

Ved både opstart og fortsættelse planlægges en opfølgning med vores fysioterapeut til et tidspunkt i forløbet, som du bestemmer. Det kan fx være i slutningen af dit 3 måneders-forløb, så du kan få hjælp til at vurdere dine resultater eller fastsætte ny målsætningen for din fortsatte træning. 

Bliver du forhindret

Har du ikke mulighed for at møde til aftalt tid, skal du give os besked senest kl. 9 om morgenen på behandlingsdagen. Hører vi ikke fra dig inden da, skal du betale et udeblivelsesgebyr i henhold til overenskomsten.

Er du dækket af forsikring?

Vær opmærksom på, om dit forsikringsselskab dækker for både kiropraktik og fysioterapi/kiropraktisk medhjælp. Hvis du modtager flere forskellige ydelser på samme dag, som f.eks. en konsultation hos kiropraktoren og træning hos fysioterapeuten, yder forsikringen ikke altid tilskud til begge behandlinger.

Vi hjælper dig gerne med at besvare spørgsmål bedst muligt, men ansvaret for at afklare, hvad din aftale dækker, ligger hos dig.

Kontakt din børnekiropraktor

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@brande-kiropraktik.dk

Logo_BK
error: Content is protected !!
Scroll to Top