Mor Gitte, Magda og Henry – Jeg fik hjælp til begge mine børn

Jeg tog min datter Magda ned til jer, da jeg oplevede, at hun ikke ville ligge og amme. Specielt ved det ene bryst blev hun meget “sur”.

Min datter ville ikke ligge og amme

Jeg tog min datter Magda ned til jer, da jeg oplevede, at hun ikke ville ligge og amme. Specielt ved det ene bryst blev hun meget “sur”. Jeg snakkede med lægen og vores sundhedsplejerske flere gange og fortalte, at jeg syntes, at hun ikke kunne dreje hovedet lige meget til begge sider. De afslog begge spændinger i nakken. Men jeg måtte gøre noget ved det, jeg oplevede med hende hver eneste dag.

Reagér på mavefornemmelsen

Jeg fik en tid allerede dagen efter, jeg havde ringet til jer. Jeg blev bekræftet i det, jeg oplevede. Jeg var glad for, at hun fik hjælp, men ked af at det først skete, da hun var 3,5 måneder. Man skal stole på sin egen mavefornemmelse og få tjekket sin baby eller barn, er mit råd.

Begge mine børn slap for smerter

Vi fik hjælp af Gabrielle og kom også til Susanne, som gav os nogle gode øvelser. Jeg kan tydeligt mærke forskel både på amningen og min datters udvikling. Der er bare sket så meget!

Da jeg var til en behandling med Magda hos Gabrielle, fortalte jeg, at min søn nogle gange vågnede om natten og skreg, fordi hans ben gjorde ondt.  Han kom til undersøgelse, og han havde også nogle spændinger i ryggen, som gjorde, at han fik ondt. Vi fik også nogle øvelser hos Susanne, og han har ikke ondt mere.

Mega gode til babyer og børn

Behandling hos Din Børnekiropraktor var professionel og personlig, og de er så søde og mega gode til babyer og børn. Jeg er glad for, at nogle i min mødregruppe anbefalede jer til os, og jeg har selv anbefalet jer til andre.

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Bor I langt fra Brande?

Vi tilbyder også online konsultationer. 

error: Content is protected !!
Scroll to Top